Aan de slag als EQfit gedragstrainer
Wat leuk dat je aan de slag wilt gaan als gedragstrainer met de EQfit methode. Omdat wij veel aanvragen ontvangen willen wij je vragen om dit formulier alleen in te vullen als je oprechte interesse hebt om als gedragstrainer aan de slag te gaan.

Om te beginnen vragen we alvast een aantal basisgegevens.
Contactgegevens
Na het invullen van de vragenlijst nemen wij graag contact met u op. Hoe kunnen wij u bereiken?
Hoe bent u bij EQfit terecht gekomen?
Wij zijn uiteraard altijd ontzettend benieuwd om te vernemen hoe u bij ons terecht bent gekomen. Kies hieronder uw optie(s).
Welke opleiding wilt u gaan volgen?
Wij bieden onze opleiding in twee verschillende formats: een gefocust op kinderen tot 18 jaar en een gefocust op volwassenen. Welke is voor u (nu) het meest interessant?
Competenties
Voor een gedragstrainer is het uiteraard ontzettend belangrijk om een aantal competenties goed onder de knie te hebben. Om te beginnen zijn wij benieuwd of u over de volgende competenties beschikt. Selecteer wat voor u van toepassing is.
Wie bent u?
Het is voor ons ontzettend belangrijk om een beeld van u te krijgen als persoon. Vinkt u a.u.b. hieronder aan wat bij u van toepassing is.
Motivatie
Een goede motivatie is minstens zo belangrijk als goede competenties. Kunt u ons vertellen wat voor u de belangrijkste reden is om EQfit gedragstrainer te willen worden?
Overige opmerkingen
Heeft u nog andere vragen of opmerkingen die van belang zijn?