Topsport

Een EQ-basis is onmisbaar voor amateurs en topsporters. 

Kosteloos kennismaken?

Boek nu een gratis kennismakingstraining in om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Of je nou een amateur of profsporter bent, een EQ-basis is onmisbaar. Tijdens trainingen of wedstrijden kunnen er veel dingen gebeuren die een directe invloed hebben op jouw prestaties. Zonder 
EQ-basis is er een grote kans dat je hierdoor wordt beïnvloed en dit heeft een negatieve invloed op jouw prestaties. Je gebruikt jouw energie voor de verkeerde dingen, bent soms boos of gefrustreerd en dat is zonde.  

EQfit Academy zorgt voor de EQ-basis die sporters nodig hebben om alles uit hun sport te halen en daar plezier in te beleven. Door de hedendaagse situaties waarin mensen zich begeven met EQfit Academy -oefeningen te combineren, wordt het levensecht en leer je hoe je voortaan met situaties kan omgaan.  

Waarom?

Omgaan met druk of wedstrijdspanning  

Omgaan met achterstand en verlies  

Combinatie sport en privé  

Zelfvertrouwen en prestaties  

Hoe werk ik samen in teamverband  

Omgaan met onterechte beslissingen  

65% van de sporters heeft wel eens aggresiviteit meegemaakt op het veld.

Bijna 10 miljoen mensen sporten in Nederland

Meer dan 83% van talentontwikkeling is afhankelijk van het EQ.

Welke sport je ook beoefent: het maakt niet uit! Wij gaan met jou aan de slag en binnen enkele trainingen merk je al resultaat en kun je dit direct toepassen! In de sport. En in het dagelijks leven.  

Plan een kennismakingstraining

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Omdat wij overtuigd zijn van onze methode bieden wij iedereen de kans om kennis te maken middels een kosteloze kennismakingstraining. 

Wil jij zelf sporters helpen?

Wij werken met zelfstandige trainers die allemaal het gemeenschappelijke doel delen om mensen verder te helpen in hun leven. Jij hebt ook de kans om hieraan bij te tragen via ons partnership.