Scholen

EQfit Academy ondersteunt leerkrachten en schoolgaande kinderen.

Kosteloos kennismaken?

Boek nu een gratis kennismakingstraining in om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

We werken op verschillende scholen en ondersteunen klassen en leraren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Daarnaast hebben wij onze 5- en 10- weekse trajecten voor klassen waarin de kinderen mooie tools krijgen voor de toekomst! 

Als voorbereiding op het voortgezet onderwijs of als een klas moeite heeft om een groep te worden. Samenwerkingen tussen school en ouders of Jeugdzorg en school. Er zijn verschillende mogelijkheden waarin je EQfit KIDSS in kunt zetten. 

We hebben ook trajecten en opleidingen voor leerkrachten. Op deze manier kan de methode intern op school ingezet worden en is er een EQfit Academy gedragstrainer intern op de school aanwezig. Het project: “Wij willen een EQfit Academy School worden!”

EQfit KIDSS staat voor Krachtiger In De School/Sport Staan!

Doelen van kinderen die tijdens de EQfit KIDSS training naar voren komen zijn:

EQfit Academy onderwijs zorgt voor:

Plan een kennismakingstraining

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Omdat wij overtuigd zijn van onze methode bieden wij iedereen de kans om kennis te maken middels een kosteloze kennismakingstraining. 

Wil jij zelf helpen?

Wij werken met zelfstandige trainers die allemaal het gemeenschappelijke doel delen om mensen verder te helpen in hun leven. Jij hebt ook de kans om hieraan bij te tragen via ons partnership.