Scholen

EQfit (KIDSS) Academy ondersteunt zowel leerkrachten als schoolgaande jeugd voor een soepele doorstroom binnen het onderwijs en de verschillende ontwikkelingsfases. 

Kosteloos kennismaken?

Boek nu een gratis kennismakingstraining in om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

EQfit (KIDSS) Academy heeft trajecten en opleidingen ontwikkeld speciaal voor leerkrachten. Op deze manier kan de EQfit Academy methode intern op school ingezet worden en is er altijd een EQfit Academy gedragstrainer op de school aanwezig. Wij hebben binnen het onderwijs verschillende projecten lopen waaronder bovengenoemde: “Wij willen een EQfit Academy School worden!” maar ook bijvoorbeeld ons 10-weekse project voor zowel leerkrachten als leerlingen. Wil je meer informatie of een pilot inboeken? Neem dan contact met ons op.

We werken op verschillende scholen in het primair, voortgezet en middelbaar/hoger onderwijs en ondersteunen klassen die dit kunnen gebruiken. Als voorbereiding op een goede doorstroom of wanneer een klas moeite heeft om een groep te worden. Ook richten wij ons op een gezonde samenwerking tussen school, ouders en eventueel Jeugdzorg. Er zijn dus verschillende mogelijkheden om EQfit KIDSS in te zetten.

EQfit KIDSS staat voor Krachtiger In De School/Sport Staan!

Doelen van kinderen die tijdens de EQfit KIDSS training naar voren komen zijn:

EQfit Academy onderwijs zorgt voor:

Kennen jullie Kleine grote denkers al? Winnaars van de Publieksprijs op het NOT? Filosofie in het onderwijs. 

“Onderwijs is te veel gericht op leren weten en te weinig op leren denken.”

“Kleine Grote Denkers maakt je burgerschapsonderwijs compleet.”

https://www.kleinegrotedenkers.nl

Plan een kennismakingstraining

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Omdat wij overtuigd zijn van onze methode bieden wij iedereen de kans om kennis te maken middels een kosteloze kennismakingstraining. 

Wil jij zelf helpen?

Wij werken met zelfstandige trainers die allemaal het gemeenschappelijke doel delen om mensen verder te helpen in hun leven. Jij hebt ook de kans om hieraan bij te tragen via ons partnership.