Jeugdzorg

Samen met Jeugdzorg werken aan een veilige en prettige basis voor kinderen.

Ik wil graag meer informatie

Vanwege de positieve resultaten die we behalen en de grote vraag van Jeugdzorg medewerkers, gemeenten, ouders en scholen zijn we op zoek naar nieuwe trainers die de ambitie hebben om kinderen een sterke basis mee te geven. 

Het is prachtig en adembenemend mooi om te zien hoe kinderen zo snel bewust worden van zichzelf en (weer) geluk uitstralen. Trainingen waarbij vooral ouders direct zien wat nieuw gedrag oplevert en hoe het wordt toegepast. De gezinsdynamiek wordt onder de loep genomen waardoor er snel gehandeld kan worden op de uitdagingen en hier met de methode meteen op wordt ingegaan.  

Een basis Fundament

Onze op maat gemaakte programma’s richten zich precies op hetgeen wat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn waaraan kinderen zich kunnen vasthouden. Zichzelf. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen met waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven waardoor alles makkelijker gaat en er daarmee meer kans is op een gelukkig leven.  

Voor wie?

Gemotiveerde Jeugdzorg trainer

Als jeugdzorgmedewerker ben je al erg gemotiveerd om kinderen te helpen en te ondersteunen. De EQfit methode gaat hierin een stap verder. Met de oefeningen zorg je er als hulpverlener namelijk voor dat de problematiek nog sneller zichtbaar wordt en dat er direct adequaat op gehandeld kan worden vanuit het menselijk gedrag. Door de kinderen, en ouders, een nieuwe manier van reageren en gedrag aan te leren hoeft de zorg aanzienlijk minder lang te duren.