Jeugdzorg

Samen met Jeugdzorg werken aan een veilige en prettige basis voor kinderen.

Kosteloos kennismaken?

Boek nu een gratis kennismakingstraining in om te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vanwege de positieve resultaten die we behalen en de grote vraag van Jeugdzorg medewerkers, gemeenten, ouders en scholen zijn we op zoek naar nieuwe trainers die de ambitie hebben om kinderen een sterke basis mee te geven. 

Het is prachtig en adembenemend mooi om te zien hoe kinderen zo snel bewust worden van zichzelf en (weer) geluk uitstralen. Trainingen waarbij vooral ouders direct zien wat nieuw gedrag oplevert en hoe het wordt toegepast. De gezinsdynamiek wordt onder de loep genomen waardoor er snel gehandeld kan worden op de uitdagingen en hier met de methode meteen op wordt ingegaan.  

Een basis Fundament

Onze op maat gemaakte programma’s richten zich precies op hetgeen wat kinderen op vroege leeftijd nodig hebben. Een richtlijn waaraan kinderen zich kunnen vasthouden. Zichzelf. Een fundament waarop ze kunnen vertrouwen met waardevolle teugels op het gebied van zelfvertrouwen, beïnvloeding, concentratie, reactievermogen, woedebeheersing, discipline, respect, communicatie en doelgerichtheid. Een sterke basis in hun jonge leven waardoor alles makkelijker gaat en er daarmee meer kans is op een gelukkig leven.  

Systeemgericht

EQfit Academy biedt een traject dat zorgt voor gedragsverandering. Er wordt lichaamsgerichte therapie gegeven, waardoor praten over je problemen niet nodig is. Door de oefeningen vallen barrières weg en komt de cliënt direct bij zijn gevoel uit. Dan wordt gewerkt vanuit het gevoel. De verandering komt door steeds weer herhaling van hoe je kunt omgaan met gevoel. De therapie is systeem gericht, omdat we dan met alle gezinsleden aan het werk gaan. Door ieder zijn eigen pad en proces te laten bewandelen, kom je uiteindelijk tot meer begrip en verbinding naar elkaar. Het gedrag dat gezinsleden vertonen wordt samengebracht in een gezamenlijke training. Zo leren ze op een nieuwe manier met elkaar te reguleren en elkaar weer te zien, i.p.v. gedrag te laten zien.

Voor wie?

Gemotiveerde Jeugdzorg trainer

Als jeugdzorgmedewerker ben je al erg gemotiveerd om kinderen te helpen en te ondersteunen. De EQfit Academy methode gaat hierin een stap verder. Met de oefeningen zorg je er als hulpverlener namelijk voor dat de problematiek nog sneller zichtbaar wordt en dat er direct adequaat op gehandeld kan worden vanuit het menselijk gedrag. Door de kinderen, en ouders, een nieuwe manier van reageren en gedrag aan te leren hoeft de zorg aanzienlijk minder lang te duren.  

Plan een kennismakingstraining

Ben jij benieuwd geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Omdat wij overtuigd zijn van onze methode bieden wij iedereen de kans om kennis te maken middels een kosteloze kennismakingstraining. 

Wil jij zelf helpen?

Wij werken met zelfstandige trainers die allemaal het gemeenschappelijke doel delen om mensen verder te helpen in hun leven. Jij hebt ook de kans om hieraan bij te tragen via ons partnership.